Gyorsvillany Kft.

A Gyorsvillany Kft. jól ismert név a gyors és megbízható szolgáltatást nyújtani kívánó magyar villanyszerelők körében. ELMÜ akkreditált villanyszerelők vagyunk és non-stop villanyszerelő szolgáltatást nyújtunk Budapesten, ha bármilyen elektromos hiba van a házában vagy irodájában, 1 óra alatt megoldjuk.


Fix áras ELMŰ regisztrált villanyszerelő Budapesten. 06 70 545-0911

Klímatechnika Bt.

Partnerünk, a Klímatechnika Bt 2006 óta foglalkozik lakossági klímák telepítésével, karbantartásával és javítással. Visszajelzések, értékelések alapján kiváló szereplői a hazai klimatizálás világának, saját, jól képzett szakemberekkel dolgoznak, piacvezető berendezéseket forgalmaznak (Daikin, Gree), és minőségi munkát végeznek. Szolgáltatásaikról itt tájékozódhatnak, személyre szabott árajánlatot pedig itt tudnak kérni.

MK Agro-Hydro Bt.

Darazsak fészkeltek a padlására? Napelemes kivitelezéseink során gyakran tapasztalunk hasonló problémát, főleg az eresz alatt és a padláson. Partnerünk, az AGROHYDRO Bt. szakszerű segítséget tud önnek nyújtani, legyen szó darázsfészek eltávolításról, darázsirtásról vagy bármilyen darázsirtó szerről.

Optimum fogászat

fogaszat-pest.hu Optimum fogászat – Fogszabályozás Budapesten.
Fogaink egészsége talán az egyik legfontosabb, így a fogszabályozás során válasszunk profi szakembert. Keresd őket az Optimum fogászatnál!

SzeRaKo Csoport Építésziroda

Építész tervező irodánkat azért hoztuk létre, hogy a leendő ügyfeleinknek segítsünk az elképzelt épületük megvalósításában. Komplex szolgáltatást nyújtunk az építészeti tervezésétől a kivitelezésig. A háztervezés a SzeRaKo Kreatív Design © tervezési folyamat mentén teljes ügyintézéssel történik.


Keressen minket telefonon: +36 20 216 6242 vagy írjon e-mailt: info@szerako.hu

Trió Vár Rovarirtó Társaság

Együttműködő partnerünk a TrioVar rovarirtó, mely Budapesten és környékén aznapi kiszállással vállalja a kártevők irtása. Több mint 10 év tapasztalattal, és 200-nál is több elégedett megrendelővel a hátuk mögött, maximális precizitással, és alapossággal dolgoznak.